• Digitar • Retourinfo PM304, PM305 reader • Algemene voorwaaren • Privacy Statement
      
Home Beroepsgroepen Features Referenties Contact
Algemene voorwaarden
Heldere Defenities
Heldere Defenities
We hebben geprobeerd deze voorwaarden zo simpel en helder mogelijk te houden. Het is dus niet nodig u om de oren te slaan met definities. Maar wel leuk.
inEPD© is ontwikkeld door Inno3D - Realizing IDEAS Together, Vlotlaan 37 te Monster (Westland), Nederland. Het industriële en intellectuele eigendom waaronder begrepen Web Design en Web Design Effects is eigendom van Inno3D - Realizing IDEAS Together. Alle rechten voorbehouden. inEPD© is een handelsmerk van Inno3D - Realizing IDEAS Together.
Wij doen ons best deze algemene voorwaarden onder uw aandacht te brengen. Er staat namelijk in wat wij voor u doen en wat we van u verwachten. Als u iets bij ons koopt of hebt gekocht, natuurlijk. Anders is het niet zo toepasselijk.
inEPD wordt geleverd onder een licentie overeenkomst voor een periode van 12 maanden. U doet online zaken met ons in een veilige webomgeving. Daar werken onze IT developers iedere dag hard voor. Natuurlijk bent u ook altijd welkom bij ons op kantoor!
Of verheugde u zich op een stevige juridische tekst? Geen zorgen. inno3D heeft de algemene voorwaarden voor ons opgesteld, maar dan lekker ingewikkeld.

inEPD Praktijkadministratie
Vlotlaan 37b
2681 RW Monster
T: 0174 78 52 63, E: info@inEPD.nlinEPD is een product van Inno3D - Realizing IDEAS Together.
Site by Inno3D - Realizing IDEAS Together