• Digitar • Retourinfo PM304, PM305 reader • Privacy Statement
      
Home Beroepsgroepen Features Referenties Contact
alles samen in één EPD
intuïtieve bediening
Algemeen Fysiotherapeut en gespecialiseerd Fysiotherapeut
inEPD is allereerst ontwikkeld voor het dagelijks gemak van de Fysiotherapeut, volledig on-line en overal bereikbaar! inEPD omvat een gebruiksvriendelijke agenda, een volledige en oorspronkelijke verslaglegging en een complete financiële administratie. Standaard in inEPD zijn alle vragen- en performance klinimetrie testen digitaal beschikbaar. Daarnaast heeft u toegang tot digitale huiswerkoefenprogramma's welke u evt. zelf kunt bewerken en uitbreiden.

In het profiel van de therapeut kunt u mede uw specialisatie aangeven zoals kinder-, manueel- en ergotherapie en vele andere. Hiermee werkt u volgens de richtlijnen van uw beroepsgroep.

Er zijn in inEPD verschillende koppelingen met beschikbare services. Hierdoor gaat bijv het ophalen van patiëntinformatie met de COV-check, Facturatie naar Vecozo, de evt. aanlevering in het kader van CQ Index, Landelijke Database Fysiotherapie (LDF) en Chronisch ZorgNet in inEPD geheel geautomatiseerd. Bij de COV check heeft u ook standaard de beschikking over gedetaileerde AV-polis info, U heeft Fysiovergoeding dus ook niet meer nodig. Daarnaast heeft inEPD heeft een naadloze aansluiting met Zorgmail en maakt keurige pdf raportages op uw briefpapier.

inEPD geeft echt een tijdswinst op uw administratieve werkzaamheden. inEPD voldoet aan alle richtlijnen waaronder de KNGF richtlijn van verslaglegging en de richtlijn voor plus praktijken.

inEPD ondersteund ook praktijken met meerdere vestigingen, meerdere disiplines en gecombineerde praktijken (meerdere praktijk AGB's) en geeft uw klant de mogelijkheid zijn afspraak online te plannen op uw website.

inEPD ondersteund alle talen en valuta. Zo ontvangt uw patiënt de factuur, afspraakbevestiging en afspraakherinnering in zijn eigen taal wo Duits, Frans, Engels, Italiaans, Turks etc. inEPD factureerd tevens ook in alle valuta waaronder uiteraard de € maar ook £, $ en ₺. Betalingen gaan op hun beurt evt met iDeal, Credit card, Apple Pay, Paypal etc.

€ 329,- excl./jaar per 4 therapeuten
( of € 27.42 p/mnd )
De verslaglegging voldoet oa aan de volgende normen en richtlijnen: Het programma is compleet, incl. verslaglegging, klinimetrie, huiswerkoefeningen, declareren, debiteuren beheer, financiële administratie etc. Je hebt geen ander programma nodig. Mocht u interesse hebben is dan het mogelijk om een demo account aan te vragen. inEPD is vanaf iedere computer toegankelijk.

 


Verslaglegging volgens de richtlijn van uw beroepsgroep, waaronder: KNGF, NVFK, VVH, NFP en VVFG


Standaard alle Klinimetrie en performance testen digitaal beschikbaar


Standaard huiswerkoefeningen digitaal


Hoogopgeleid medisch personeel, Deskundige helpdesk 24 / 7


inEPD Praktijkadministratie
Vlotlaan 37b
2681 RW Monster
T: 0174 78 52 63, E: info@inEPD.nlinEPD is een product van Inno3D - Realizing IDEAS Together.
Site by Inno3D - Realizing IDEAS Together