• Digitar • Retourinfo PM304, PM305 reader • Privacy Statement
      
Home Beroepsgroepen Features Referenties Contact
alles in één EPD
Enkele reacties van onze gebruikers.
Via een collega van mij ben ik van jullie systeem op de hoogte gebracht. Zij was erg enthousiast over jullie manier van administratie. Zelf werk ik in mijn praktijk nog met een basis versie van Intramed. Ik wil graag overstappen naar een online systeem om zo in meerder ruimtes te kunnen werken. Wat mij van jullie systeem aanspreekt is dat het niet IP-adres afhankelijk is en dat je overal in kunt loggen. Mijn collega had een tweeweekse proefversie gekregen. Nu vroeg ik mij af of dat voor mij ook mogelijk zou zijn. Op die manier kan mijn secretaresse ook met het systeem kennis maken en kunnen we beslissen of we de overstap willen maken. Vooralsnog sta ik er positief tegenover.

Met vriendelijke groeten, NicoleBij deze mijn complimenten voor de opbouw en volledigheid van inEPD!

Hiervoor gebruike ik voor mijn administratie intramed-online. Het viel me destijds op dat inEPD zeer voordelig is waarbij je alles in 1 pakket hebt en het programma is tevens online. Bij intramed , bijvoorbeeld voor achmea, wordt geadviseerd fysioroadmap (frm) toe te voegen. Bij elkaar genomen lopen de kosten aardig op voor dit programma ook zonder frm. Zelf voel ik er niet voor om nog eens 100en euro's per jaar te gaan uitgeven voor een goed pt-volgsysteem.

Asjeblieft, een verdient compliment! Met vriendelijke groet, DanielWe hebben u vooral benaderd omdat we van plan zijn om meer met klinimetrie te gaan werken. Dit moet dan wel voor zowel ons als de patiënt gebruiksvriendelijk kunnen gebeuren, dus via mail vragenlijsten afhandelen die zo mogelijk direct worden geïmplementeerd in het softwareprogramma. Onze leverancier (de heer software, G2 paramedici) heeft ons verzekerd dat dit niet mogelijk is. Omdat een collega in mijn IOF vertelde dat dit met inEPD wel gaat, zijn we benieuwd hoe dat kan. Ik kijk uit naar uw reactie.

Mvg, RonaldGraag wil ik een proeflicentie voor inEPD aanvragen. Wij gebruiken op dit moment Winmens, maar missen daarin de koppeling met ldf. Alvast bedankt,

BobWij overwegen over te stappen van Fysiologic/Fysioroadmap naar een andere EPD. Ik hoor graag wat de mogelijkheden zijn. Wij zijn momenteel al 7 jaar een PLUS-praktijk en kijken dan ook graag naar de mogelijkheden binnen deze eisen die gaan komen. Met vriendelijke groeten,

ManonGeen vraag deze keer , maar even iets leuks.

Gister tijdens het IntercollegiaalOverlegFysiotherapie heb ik InEpd (een beetje) laten zien. we volgen het jaarprogramma over dossiervorming. Samen met collega's uit ziekenhuis, verpleeghuis en grotere meermans-praktijken. Iedereen was opvallend enthousiast over InEpd. Vooral de eenvoud, de duidelijke tabbladen, de huiswerkoefeningen en het mailtje naar de patienten missen ze bij bijv. Intramed en de systemen die in het ziekenhuis gebruikt worden.

Hartstikke leuk, Dus dat deel ik even met je. fijne dag verder en groeten van Sandra
Verslaglegging volgens richtlijn van uw beroepsgroep


Standaard alle Klinimetrie en performance testen digitaal beschikbaar


Standaard huiswerkoefeningen digitaal


Hoogopgeleid medisch personeel, Deskundige helpdesk 24 / 7


inEPD Praktijkadministratie
Vlotlaan 37b
2681 RW Monster
T: 0174 78 52 63, E: info@inEPD.nlinEPD is een product van Inno3D - Realizing IDEAS Together.
Site by Inno3D - Realizing IDEAS Together