• Digitar • Retourinfo PM304, PM305 reader • Privacy Statement
      
Home Beroepsgroepen Features Referenties Contact
alles samen in één EPD
intuïtieve bediening
Logopedie en Foniatrie
inEPD is allereerst ontwikkeld voor het dagelijks gemak van de Logotherapeut, volledig on-line en overal bereikbaar! inEPD omvat een zeer gebruiksvriendelijke agenda, een uitermate volledige verslaglegging mbt de kwaliteitstoets en een complete financiële administratie.

inEPD geeft echt een tijdswinst op uw administratieve werkzaamheden. inEPD voldoet aan alle richtlijnen waaronder de NVLF richtlijn van verslaglegging.

Er zijn in inEPD verschillende koppelingen met beschikbare services. Hierdoor gaat bijv het ophalen van patiëntinformatie met de COV-check, Facturatie naar Vecozo in inEPD geheel geautomatiseerd. Daarnaast heeft inEPD heeft een naadloze aansluiting met Zorgmail en maakt keurige pdf raportages op uw briefpapier.

inEPD ondersteund alle talen en valuta. Zo ontvangt uw patiënt de factuur, afspraakbevestiging en afspraakherinnering in zijn eigen taal wo Duits, Frans, Engels, Italiaans, Turks etc. inEPD factureerd tevens ook in alle valuta waaronder uiteraard de € maar ook £, $ en ₺. Betalingen gaan op hun beurt evt met iDeal, Credit card, Apple Pay, Paypal etc.

€ 329,- excl./jaar per 4 therapeuten
( of € 27.42 p/mnd )
De verslaglegging voldoet oa aan de volgende normen en richtlijnen: Het programma is compleet, incl. verslaglegging, klinimetrie, declareren, debiteuren beheer, financiële administratie etc. Je hebt geen ander programma nodig. Mocht u interesse hebben dan is het mogelijk om een demo account aan te vragen. inEPD is vanaf iedere computer toegankelijk.

 

Verslaglegging volgens de richtlijn van het NVLF


Hoogopgeleid medisch personeel, Deskundige helpdesk 24 / 7


inEPD Praktijkadministratie
Vlotlaan 37b
2681 RW Monster
T: 0174 78 52 63, E: info@inEPD.nlinEPD is een product van Inno3D - Realizing IDEAS Together.
Site by Inno3D - Realizing IDEAS Together