• Digitar • Retourinfo PM304, PM305 reader • Privacy Statement
      
Home Beroepsgroepen Features Referenties Contact
alles samen in één EPD
intuïtieve bediening
Podotherapie en Podologie
inEPD is allereerst ontwikkeld voor het dagelijks gemak van de Podotherapeut en Podoloog, volledig on-line en overal bereikbaar! inEPD omvat een zeer gebruiksvriendelijke agenda, een uitermate volledige verslaglegging met digitale voetenkaart en een complete financiële administratie. inEPD geeft echt een tijdswinst op uw administratieve werkzaamheden.

Zo heeft u met inEPD de mogelijkheid om een pedicure te koppelen aan uw zorg waarbij de pedicure oa zijn behandelingen bij uw digitaal kan doorgeven op een toegespitste omgeving. Hierbij heeft u uw zorg en administratie overzichtelijk in inEPD.

inEPD is mede volledig uitgerust geheel in overeenstemming met de Medical Device Regulation (MDR) om deze eenvoudig te implementeren in uw praktijk. Voor iedere zorgverlener die hulpmiddelen aanmeet, maakt en aflevert aan de patiënt. inEPD geeft u alle grip op uw producten en evt. eigen fabricage. Van Prduct beheer tot scannen en QR labels printen.

inEPD voldoet aan alle richtlijnen waaronder de NVvP en LOOP richtlijn van verslaglegging.

inEPD ondersteund alle talen en valuta. Zo ontvangt uw patiënt de factuur, afspraakbevestiging en afspraakherinnering in zijn eigen taal wo Duits, Frans, Engels, Italiaans, Turks etc. inEPD factureerd tevens ook in alle valuta waaronder uiteraard de € maar ook £, $ en ₺. Betalingen gaan op hun beurt evt met iDeal, Credit card, Apple Pay, Paypal etc.


€ 329,- excl./jaar per 4 therapeuten
( of € 27.42 p/mnd )
De verslaglegging voldoet oa aan de volgende normen en richtlijnen:

Het programma is compleet, incl. verslaglegging, klinimetrie, declareren, debiteuren beheer, financiële administratie etc. Je hebt geen ander programma nodig. Mocht u interesse hebben is dan het mogelijk om een demo account aan te vragen. inEPD is vanaf iedere computer toegankelijk.

 
Verslaglegging volgens de richtlijn van de beroepsgroep LOOP


Hoogopgeleid medisch personeel, Deskundige helpdesk 24 / 7


inEPD Praktijkadministratie
Vlotlaan 37b
2681 RW Monster
T: 0174 78 52 63, E: info@inEPD.nlinEPD is een product van Inno3D - Realizing IDEAS Together.
Site by Inno3D - Realizing IDEAS Together